info@wereldrestaurantsamen.nl
070 - 89 18 883 Brasserskade 223, 2497 NX Den Haag

Huisregels Wereld Restaurant Samen

  1. Eén gezelschap = één rekening. Om wachtrijen bij de receptie te voorkomen/beperken, heeft het onze voorkeur om één gezamenlijke rekening per reservering/tafel/gezelschap te verstrekken. Indien het druk is tijdens weekenden en/of feestdagen, dan behouden wij het recht om apart afrekenen niet toe te staan.
  2. Wanneer u met een groep komt eten dan vragen wij u om bij de entree te verzamelen totdat het gezelschap compleet is. Daarna zullen wij u een tafel toewijzen. Dit doen wij om discussie over de begintijd te voorkomen. Indien een deel van de groep toch eerder plaats neemt, dan geldt hun begintijd ook voor het deel van de groep die later plaats neemt.
  3. In ons restaurant kunt u zelf bepalen hoeveel gangen en in welke volgorde u eet. Wij adviseren u om het assortiment eerst te bekijken voordat u begint met eten.
  4. Om verspilling tegen te gaan kunnen wij u een boete geven van € 5,00 per niet geconsumeerd bord en € 2,00 per niet geconsumeerd drankje. Dit is namelijk zonder van het eten en milieu onvriendelijk.
  5. Bent u jarig? Dan krijg t u korting! Deze actie is alleen geldig op de dag van uw verjaardag. Ter controle kunnen wij u vragen om uw identiteitsbewijs. Indien u deze niet kunt tonen, dan kunnen wij geen korting geven.
  6. Wij trachten altijd rekening te houden met ieders voorkeur qua tafelvoorkeur. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip. Geef a.u.b. van te voren op met hoeveel kinderwagens en/of maxi cosi’s aanwezig zullen zijn in verband met de looppaden in ons restaurant.
  7. Heeft u een zakelijk diner of personeelsuitje? Wij kunnen vanaf 15 personen een factuur aanmaken. U dient dit wel van te voren in orde te maken. Hiervoor brengen wij administratiekosten van € 7,50 in rekening. Voor meer informatie neem telefonisch op per e-mail contact met ons op.
  8. Volwassenen kunnen zelfstandig bier of wijn halen bij de bar. Tegen meer betaling binnen- of buitenlandse gedestilleerde dranken bestellen. Indien wij alcohol misbruik constateren zijn wij genoodzaakt om een alcoholstop aan u op te leggen. Indien hieraan geen gehoor wordt gegeven kunnen wij u de toegang ontzeggen bij bezoek aan ons restaurant.
  9. Blijft u toch langer dan vooraf verwacht? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een half uur bij te kopen. Ongeacht welk arrangement u van te voren heeft gekozen. De meerprijs voor een half uur is € 4,50. Let op de keuken sluit om 22:00 en in het weekend om 22:30.
  10. Onze vernieuwde kinderhoek is toegankelijk voor kinderen tot een bepaalde lengte. Uitzonderingen worden niet gemaakt. Het betreden van de kinderhoek is op eigen risico en verantwoording.

Website door BlueBird Media.