Eten & drinken

Wij serveren gerechten voor ieder wat wils. We hebben de meeste lekkere gerechten vanuit alle windstreken. Van pizza & pasta, seafood, sushi, verschillende soorten vlees, vis en Aziatische en Europese gerechten. Daarnaast hebben we heerlijke desserts gemaakt door onze Patissier om van weg te dromen. Ook hebben we een grote chocoladefontein voor de echte chocoladeliefhebber. Genieten van overheerlijke gerechten doet u bij Wereldrestaurant Samen.


Eén tarief, onbeperkt genieten!

Vooraf bepaalt en betaalt u het arrangement voor de tijdsduur van uw verblijf. Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkt gebruik van het internationale buffet, frisdranken, koffie, thee, huiswijn en tapbier.


Hoe het werkt

Ons concept is redelijk eenvoudig. U kiest voor een tijdsduur van uw verblijf (2, 2,5 of 3 uur) en u betaald voor de tijd dat u bij ons bent en niet voor de hoeveelheid eten. U kunt onbeperkt gebruik maken van ons internationale buffet, de frisdrankenbar, koffie, cappuccino en thee.


Rolstoelvriendelijk

Ons restaurant is rolstoelvriendelijk. Het restaurant zit op de tweede etage en is voor onze gasten in een rolstoel per lift bereikbaar. Verder is het restaurant gelijkvloers zonder drempeltjes waardoor alles gemakkelijk bereikbaar zal zijn. Het kan wel zo zijn dat sommige gerechten niet makkelijk bereikbaar voor u zijn, echter zal ons personeel u graag mee willen helpen. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op!

Interesse?

Reserveer nu

Website door BlueBird Media